APK

Elke auto moet volgens de Europese wetgeving in het bezit zijn van een geldige APK (Algemene Periodieke Keuring) wil het op de weg mogen. Deze keuring is er om de verkeersveiligheid te verhogen en het milieu te beschermen.

Wanneer uw auto een APK nodig heeft, staat beschreven in het keuringsrapport. In Nederland is dat over het algemeen één keer per jaar.
Zorg ervoor dat u op tijd uw auto laat keuren. Dit kan al twee maanden voordat uw APK verloopt.

Bij Autosnelservice Heerenveen kunt u vijf dagen per week terecht voor de APK. Tijdens de APK wordt uw auto op verschillende punten gecontroleerd en kan er indien nodig, in overleg met u, het benodigde onderhoud worden gepleegd.

Na de APK krijgt u bij goedkeuring van uw auto altijd een keuringsrapport met een datum wanneer hij weer gekeurd moet worden.

Bij Autosnelservice Heerenveen kunt u uw auto APK laten keuren voor slechts € 49,95 excl. BTW.  excl. evt. roetmeting voor euro 5 of euro 6 auto’s.
En bij een grote onderhoudsbeurt is de APK zelfs helemaal gratis!

De APK is een momentopname en het blijft daarom belangrijk om gedurende het jaar wel te blijven controleren en eventueel onderhoud aan uw auto te plegen. De APK is namelijk geen blijvende garantie voor het veilig rijden.

 

apk